Рент а кар

 

Защо да заложите на услугата „Рент а кар“? 

Услугата „Рент а кар“ или вземане на кола под наем става все по-популярна в България през последните няколко години. Тази услуга предоставя на клиента редица съществени преимущества, свързани както със свободата и комфорта при придвижване в ежедневието, така и с финансовата страна на нещата. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да заложите на рент а кар:  

 

 

Рент а кар: Дългосрочните наеми на автомобили са по-изгодни финансово от закупуването на нов автомобил 

Използването на услугата „Рент а кар“ за дългосрочен период от време действително ще ви бъде доста по-изгодно от финансова гледна точка в сравнение със закупуването на нов автомобил. Нейното най-важно преимущество в този аспект е освобождаването ви от всякакви отговорности и задължения, свързани с поддръжката на превозното средство. Фирмата, предоставяща ви услугата „Рент а кар“, поема напълно грижата за сезонните смени на гумите, плащането на застраховките и другите редовни такси, както и за редовните технически обслужвания.  За вас остава единствено да използвате автомобила за своите редовни пътувания и да се наслаждавате максимално на въпросните пътувания. 

 

Рент а кар услуга от CarRent
Рент а кар услуга - изгодна дори и в дългосрочен план!

 

 

Рент а кар: Оперативният лизинг носи множество ползи на бизнеса 

По своята същност оперативният лизинг представлява разновидност на услугата „Рент а кар“, даваща възможност за планиране на разходите от страна на клиента и заплащане на фиксирани месечни вноски. Ако вие притежавате бизнес, имащ постоянна нужда от няколко автомобила на разположение, можете да си изберете желаните модели такива от каталога на съответната рент а кар фирма. Срещу извършване на изисваните месечни плащания ще използвате автомобилите за всички корпоративни дейности и мероприятия. При технически проблем или повреда рент а кар фирмата веднага ще се намеси, изпращайки ви сервизни специалисти за извършване на необходимите ремонти или заменяйки автомобила с друг, който е в отлично състояние. Така няма да ви се налага да поддържате собствен автопарк, който би ви коствал значителни разходи и допълнителни ангажименти.  
 

Рент а кар: Отлична опция за пътувания в чужбина 

Услугата „Рент а кар“ е отлична опция, за случаите, в които ви предстоят пътувания в чужбина, независимо дали става въпрос за планирани ваканции или бизнес пътувания. Надеждните рент а кар фирми ще ви издадат пълномощно за управление на автомобила, гарантиращо безпроблемното придвижване през границите, както и застраховки, които са валидни на териториите на съответните държави. Благодарение на услугата „Рент а кар“ няма да амортизирате личното си превозно средство и същевременно ще се чувствате максимално спокойно и комфортно по време на пътуването. При заявка от ваша страна, могат да ви бъдат предоставени и редица допълнителни екстри в рамките на услугата „Рент а кар“, като например навигация, ски багажник или дори шофьор, който да управлява превозното средство вместо вас. 

 

Пътувания в чужбина с рент а кар услуга
Услугата рент а кар гарантира удобство за пътуванията Ви в чужбина!

 

Рент а кар: Луксозни коли за специални събития  

Всеки човек държи да се представи по възможно най-добрия начин на празненства и специални събития от личен и професионален характер. Бихте могли да си помогнете доста за постигането на тази цел посредством залагането на услугата „Рент а кар“. Добрите рент а кар фирми разполагат с редица луксозни модели коли, които ще направят всяко едно мероприятие значително по-стилно и елегантно. Само трябва да разгледате въпросните модели и да си резервирате автомобила, който в оптимална степен съответства на характера и атмосферата на вашето събитие.  

 

Услугата „Рент а кар“ – какви преимущества може да ви предостави фирма CarRent? 

CarRent е национална рент а кар компания с отлична репутация и водещо място на българския пазар. Ние предоставяме на клиентите си услугата „Рент а кар“ от 2004 година насам. Вижте какви преимущества бихте получили, ако се доверите именно на нас: 

 

Рент а Кар от фирма CarRent: Нови и икономични автомобили 

По отношение на услугата „Рент а кар“ ние залагаме главно на нови и икономични автомобили. Автомобили, които предоставят максимални нива на сигурност и комфорт при шофиране, и същевременно са икономични във връзка с разхода на гориво. В нашата база разполагаме с над 120 превозни средства от различни марки и модели, така че няма да е никакъв проблем за вас да откриете това, което съответства в оптимална степен на нуждите и изискванията ви. Освен автомобили от икономичния клас, рент а кар фирмата ни предлага също ванове, джипове, бусове, както и някои луксозни модели превозни средства за специални случаи.  

 

Услугата рент а кар предлага нови автомобили
Рент а кар - изберете подходящ автомобил за Вас!

 

Рент а Кар от фирма CarRent: Изгодни цени и условия за използване 

Новите и икономични модели автомобили при нас се предлагат на най-ниските пазарни цени за услугата „Рент а кар“ на българския пазар. Това обаче съвсем не е единственото преимущество за клиентите ни, що се отнася до финансовия аспект. Избирайки услугата „Рент а кар“ от фирма CarRent, няма да се сблъскате със скрити такси, летищни такси, доплащания за зимни гуми или такси за допълнителни шофьори. Освен това няма да имате никакви ограничения по отношение на дневния пробег и ще можете съвсем спокойно да използвате наетия автомобил за всички ваши пътувания и ангажименти.  

 

Рент а Кар от фирма CarRent: Богат опит и отлична репутация на пазара 

Вече над 15 години фирма CarRent се занимава с предоставянето на услугата „Рент а кар“. За този период от време ние сме си изградили отлична репутация сред нашите партньори и клиенти. Никак не е случайно, че с нашата рент а кар фирма работят всички големи специализирани платформи на българския пазар, през които могат да се правят поръчки и резервации за превозни средства под наем. На фирмения ни сайт имате възможност също така да разгледате мнения от наши предишни и настоящи клиенти, и да се убедите, че сме наистина надежден партньор, когато става въпрос за услугата „Рент а кар“.  

 

Рент а кар - разнообразие от автомобили на достъпни цени
 Рент а кар - над 15 години добри условия и високо качество от CarRent!

 

Рент а Кар от фирма CarRent: Допълнителни екстри 

При заявка от страна на клиента, ние можем да му предоставим редица допълнителни екстри в рамките на услугата „Рент а кар“. Като примери за такива рент а кар екстри ще посочим ски багажникът, подходящ за зимни ваканции, навигацията, улесняваща ориентирането в непознати зони, както и осигуряването на шофьор, който да поеме управлението и да ви позволи да се отпуснете и просто да се наслаждавате на пътуването.

 

Хората, които търсят рент а кар, търсят и бус под наем, джип под наем, кола под наем летище София.

 

Защо да заложите на услугата „Рент а кар“?

Рент а кар: Дългосрочните наеми на автомобили са по-изгодни финансово от закупуването на нов автомобил

Рент а кар: Оперативният лизинг носи множество ползи на бизнеса

Рент а кар: Отлична опция за пътувания в чужбина

Рент а кар: Луксозни коли за специални събития

Услугата „Рент а кар“ – какви преимущества може да ви предостави фирма CarRent?

Рент а Кар от фирма CarRent: Нови и икономични автомобили

Рент а Кар от фирма CarRent: Изгодни цени и условия за използване

Рент а Кар от фирма CarRent: Богат опит и отлична репутация на пазара

Рент а Кар от фирма CarRent: Допълнителни екстри

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми