car list cover

car list cover

 5
 5
 автоматик
 A/C
  • 24-часов наем
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка на автомобила
  • Пълна техническа поддръжка
  • 24-часова безплатна пътна помощ
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
Резервация за кола под наем по телефона/Viber/Whatsapp
 +359 888 22 16 00

Mercedes Benz GLB 250 4matic под наем – висока безопасност, по-добър разход и по-ниски емисии

GLB е средно големият кросоувър с пет врати на Mercedes Benz.

Новият 2,0-литров турбо-бензинов двигател генерира 224 к.с., сравнително добър разход на гориво и по-ниски емисии CO2. Автомобилът се задвижва чрез деветстепенна автоматична скоростна кутия, има прецизно насочване, адаптивно окачване, регулируеми, ергономични предни седалки и леки педали, които ще оцените при продължително пътуване.

Оборудване

GLB разполага с 10,3 инчов цветен инфотейнър екран със sat-nav, монтиран високо на таблото. Управлява се с помощта на тъчпад, разположен между предните седалки, както и чрез втори, по-малък тъчпад, разположен на волана. Ще се изненадате колко много неща можете да правите, без да сваляте ръцете си от кормилото. Към тях се добавят: 18-инчови джанти, автопилот, адаптивен круиз контрол, старт-стоп, панорамна камера 360°, камера за обратно виждане, предни и задни сензори за паркиране, система за насочване на автомобила при паркиране, отопляеми предни седалки, климатичен контрол и др.

Луксозният 4x4 под наем предлага изобилно вътрешно пространство и множество удобни ниши за съхранение. Багажникът е с големи размери и електрическа врата.

Безопасност и сигурност

GLB разполага със система за предотвратяване на сблъсък с автоматично задействане на спирачките, система за разпознаване на умората на водача и седем въздушни възглавници.

Всичко това помогна на модела да отбележи впечатляващи резултати при тестовете за безопасност на Euro NCAP. Колата получава петзвездна обща оценка: 95% за защита на възрастни, 89% за защита на деца и 82% за защита на пешеходците.

Алармата и имобилайзерът на двигателя са стандарт при оборудването в този клас, докато експертите по сигурността Thatcham присъждат на GLB 300 4matic пет от пет звезди за сигурност срещу кражба и четири от пет звезди за защита срещу разбиване.

Разход на гориво:

  • градски – 11.1 л / 100 км;
  • извънградски – 8.6 л / 100 км;
  • комбиниран – 10.0 л / 100 км.

 

Направете верния избор с Mercedes Benz GLB 250 4matic под наем и запазете вашите дати при най-добри условия от CarRent!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми