Коли под наем


Причини да заявите услугата „Коли под наем“ 

Услугата „Коли под наем“ ще ви предостави много повече предимства, отколкото бихте могли да си представите. Тя е подходяща както за вашето стандартно ежедневие, така и за специални събития, в които сте участници. Използването на коли под наем ще ви осигури повече свобода и комфорт при придвижване до желаните локации, като в същото време е възможно да ви спести значителни транспортни разходи. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да заложите на коли под наем. 

 

Коли под наем: Ще спестите разходи от поддръжка 

Всъщност един от най-сериозните източници на разходи за хората, разполагащи със собствено превозно средство, са дейностите, свързани с поддръжката на въпросното превозно средство. При наемането на коли под наем ще си спестите тези разходи, тъй като за поддръжката на превозното средство ще се грижи изцяло фирмата, която сте наели. Отпадат също така разходите, отиващи за застраховки, годишни прегледи и други административни въпроси, свързани с автомобила. И не на последно място, компаниите, предлагащи коли под наем, разполагат с нови модели такива, които се отличават с висока енергийна ефективност и намаляват до минимум разходите за гориво.

Коли под наем 1

Преимущества на услугата коли под наем

 

Коли под наем: Ще можете да карате автомобила, който желаете 

Невинаги превозните средства, които използваме в своето ежедневие, са удачен избор за бизнес срещи и ангажименти, тържествени мероприятия, както и други специални събития, свързани с професионалния или личния живот. Ако искате да се представите по възможно най-добрия начин пред колегите, приятелите, бизнес партньорите и обществеността като цяло, заявяването на услугата „Коли под наем“ е правилното решение. Услугата „Коли под наем“ ще ви позволи да избирате измежду редица стилни и престижни модели коли под наем, способни да оставят отлични впечатления у околните и да ви помогнат да си изградите желаните образ и репутация. 
 

 

Коли под наем: Ще откриете спасение при извънредни ситуации 

Повреждането на личното превозно средство винаги е свързано с големи трудности и главоболия. Особено ако въпросната повреда е наистина сериозна и се изисква значителен период от време за нейното отстраняване. За съответния период от време трябва да откриете начин за придвижване, който да отговаря оптимално на ежедневните ви навици, график и ангажименти. Най-доброто спасение за вас при подобни извънредни ситуации е прибягването до услугата „Коли под наем“. Фирмите за отдаване на коли под наем са максимално гъвкави и се стараят да удовлетворят в пълна степен нуждите и изискванията на своите клиенти. Те ще ви предложат опции за ползване на коли под наем, благодарение на които вашето нормално ежедневие и работен ритъм няма да бъдат нарушени по никакъв начин. 

Коли под наем 2

Гарантиран комфорт при пътуване с коли под наем
 

Коли под наем: Ще си осигурите спокойствие и комфорт по време на вашата ваканция

 

Услугата „Коли под наем“ доста често се използва и от хора, които планират своята семейна почивка или ваканция с приятели. Вземането на подходящи коли под наем осигурява максимални нива на спокойствие и комфорт за цялата компания. Тези коли под наем са оборудвани с необходимите гуми и принадлежности за съответния период от годината. По желание на клиента, биха могли да бъдат добавени и някои екстри, като например ски багажниг, навигация и дори шофьор. Така вие няма да се притеснявате за абсолютно нищо и ще можете да се насладите в оптимална степен на своята почивка. 

 

Коли под наем: Ще улесните значително пътуванията си в чужбина 

Вземането на коли под наем също така ще улесни значително вашите пътувания в чужбина, незааеисимо дали става въпрос за лични или бизнес пътувания. В рамките на услугата „Коли под наем“ ще ви бъдат издадени пълномощно за управление на автомобила и застраховка, валидна за територията на заявените държави, за да можете безпроблемно да се придвижвате през границите. Това ще ви гарантира удобство и сигурност по време на пътуванията, а и няма да амортизирате собственото си превозно средство.       
 

Услугата „Коли под наем“, предлагана от CarRent – качество, комфорт и пълноценно изживяване за клиента

 

CarRent е национална рент а кар компания, една от водещите в тази сфера на българския пазар. Ние ви предлагаме първокласни услуги, свързани с наемането на коли под наем, които ще гарантират вашия комфорт и пълноценно изживяване. В следващите редове ще споменем някои от отличителните характеристики на услугите ни: 

Коли под наем 3

Напълно оборудвани и технически изправни коли под наем от CarRent
 

Коли под наем от CarRent: Опит и репутация 

CarRent осъществява дейност, свързана с отдаването на коли под наем, от 2004 година насам. Богатият ни опит в тази сфера ни позволява да сме наясно с нуждите и изискванията на различните типове клиенти, както и да се адаптираме към тях по най-добрия начин. Доказателство за безупречната ни репутация на пазара е нашето сътрудничество с всички големи специализирани платформи, в които могат да се правят поръчки и резервации за коли под наем. На фирмения сайт можете да откриете също така множество положителни мнения и отзиви от настоящи и предишни клиенти, които вече са имали възможността да се възползват от първокласните ни услуги за отдаване на коли под наем. 

 

Коли под наем от CarRent: Нови превозни средства 

Ние предоставяме на клиентите си само и единствено нови коли под наем, които са в перфектно техническо състояние. Те притежават всички необходими документи за движение по пътищата и са оборудвани със зимни или летни гуми в зависимост от сезона. При заявка от страна на клиента можем да осигурим различни екстри, като например вериги, ски багажник, навигация или шофьор, който да управлява превозното средство вместо вас. Ако се появи какъвто и да било проблем, свързан с движението на предоставените ви коли под наем, не се колебайте да се свържете с нашата 24/7 денонощна поддръжка. 

Коли под наем 4

Коли под наем - високо качество на достъпни цени

Коли под наем от CarRent: Богат избор  

CarRent ви предоставя изключително богата гама от коли под наем, измежду които можете да избирате.  Основно място в нашия каталог заемат новите и икономични автомобили, които предлагаме на най-ниските пазарни цени за услугата. Също така обаче можете да си поръчате ванове, джипове, бусове, както и някои луксозни модели коли под наем за специални поводи. Разполагаме с над 120 превозни средства в нашата база, така че когато и да се свържете с нас, ще имате възможност да резервирате желаните типове коли под наем. Предлагаме посрещане на всички международни летища в България, както и доставка на заявените коли под наем до всяка една точка от територията на страната. За максимално удобство на клиента сме осигурили опции за правене на резервации и запитвания през Viber/ Whatsapp.  

 

Коли под наем от CarRent: Гъвкава ценова политика   

Възприели сме гъвкава ценова политика, която е от голяма полза за нашите клиенти. Можете да се възползвате от различни промоционални предложения и отстъпки за редовни клиенти, които са показани на фирмения ни сайт. Избирайки услугата „Коли под наем“ от CarRent, няма да се сблъскате със скрити такси, ограничения в дневния пробег, доплащане за зимни гуми, летищни такси или пък такси за допълнителни шофьори. Ще получите коректност, професионално обслужване, индивидуално отношение и разбиране към вашите нужди, планове и ангажименти.    

 

Хората, които търсят коли под наем, търсят и бус под наем, джип под наем, кола под наем летище София.

 

Причини да заявите услугата „Коли под наем“

Коли под наем: Ще спестите разходи от поддръжка

Коли под наем: Ще можете да карате автомобила, който желаете

Коли под наем: Ще откриете спасение при извънредни ситуации

Коли под наем: Ще си осигурите спокойствие и комфорт по време на вашата ваканция

Коли под наем: Ще улесните значително пътуванията си в чужбина

Услугата „Коли под наем“, предлагана от CarRent – качество, комфорт и пълноценно изживяване за клиента

Коли под наем от CarRent: Опит и репутация

Коли под наем от CarRent: Нови превозни средства

Коли под наем от CarRent: Богат избор

Коли под наем от CarRent: Гъвкава ценова политика

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми