car list cover

car list cover

  • категория
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена

Автомобили под наем автоматик

 

Автомобилите с автоматични скорости се наемат често от хора, които търсят удобство и лесно управление по време на пътувания или престой в различен град или страна. Те предлагат редица предимства спрямо автомобилите с ръчни скорости и са подходящи за широк спектър от потребители. Ето някои от характеристиките и предимствата на автомобилите с автоматични скорости под наем:

 

1. Удобство при шофиране: Автоматичните скорости не изискват ръчни превключвания на предавките, което прави шофирането по-лесно, особено в натоварен трафик.

 

2. Семпла употреба: За много потребители автоматичните скорости са по-лесни за управление, тъй като няма нужда от управление на съединителя и превключване на предавките. Това прави автоматичните автомобили подходящи за хора без опит в шофиране.

 

3. Подходящи за туристи: Туристите и хората, които пътуват в страни с различен трафик и пътен ред, могат да се възползват от автоматични автомобили, тъй като не се налага да се адаптират към ръчни предавки и превключване на страната на движение.

 

4. По-малко умора: При дълги пътувания, автоматичните автомобили могат да намалят умората на водача, тъй като няма нужда от постоянни промени на скоростите.

 

5. Икономия на гориво: Модерните автоматични трансмисии се проектират да осигуряват по-добра икономия на гориво в сравнение с предишните модели, което може да намали разходите на наема.

 

6. Гладко стартиране и спиране: Автоматичните автомобили позволяват гладко стартиране и спиране, което може да подобри комфорта на пътуването.

 

7. Подходящи за градска употреба: В градски условия, където има чести спирания и стартиране, автоматичните автомобили могат да бъдат по-удобни за шофьорите.

 

8. Възможност за ръчно превключване: Мнозина автоматични автомобили предлагат режим, при който шофьорът може да превключва скоростите ръчно, ако желае повече контрол.

 

При наем на автомобил с автоматични скорости, клиентите могат да се насладят на лесното управление и комфорта, който тези автомобили предлагат, особено при дълги пътувания или в непознати околности.

Opel Corsa Автоматик
от  20.00  / ден
Nissan Micra Автоматик
от  20.00  / ден
Chevrolet Aveo Sedan Автоматик
от  22.00  / ден
Toyota Corolla автоматик
от  21.00  / ден
Hyundai Kona Aвтоматик
от  25.00  / ден
Chervolet Orlando автоматик 6+1 места
от  29.00  / ден
Hyundai Tucson автоматик 4x4
от  40.00  / ден
VW Tiguan автоматик 4x4 Allspace
от  45.00  / ден
Audi A4 автоматик
от  50.00  / ден
Kia Sorento автоматик 6+1 AWD
от  35.00  / ден
Mercedes Benz GLB
от  50.00  / ден
Dacia Spring
от  40.00  / ден
Hyundai Kona Electric
от  25.00  / ден

Нашата основна цел

Стараем се да предложим услугата рент а кар с най-високо качество, същевременно и най-добрата цена. През последните 15 години ние обслужихме повече от 20 000 доволни клиента от целия свят. Държим челна позиция сред икономичните компании за наем на автомобили в България. Всички наши оферти са съобразени с вашите нужди и изисквания. Качествената услуга е най-добрата реклама и затова ние се стараем всеки наел кола под наем от нас да стане наш редовен клиент. Доверете се на нашия професионализъм и опит в отдаването на коли и други превозни средства под наем!

 

 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Супер сте !!!

Доволен съм. Ползвал съм тази компания 4 пъти и никога не съм имал повод за оплакване +++

Стефан Димитров

Доволна съм

Колата беше нова и икономична и ми свърши страхотна работа. Другият път като се ми се наложи пак ще запазя тук www.carent.bg

Магдалена Чаушева

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми