car list cover

car list cover

  • категория
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена

Бус под наем


Няколко добри причини да си вземете бус под наем 

Рент а кар услугите набраха значителна популярност и в България през последните години. Немалко хора и бизнеси, залагащи на тези услуги, избират да си вземат бус под наем. С 7+1 или 8+1 места, даден бус под наем би могъл да ви свърши доста добра работа, когато трябва едновременно да се превози цяла група или компания. В следващите редове ще ви дадем няколко добри причини, поради които резервирането на бус под наем би могло да е перфектната опция за вас:

 

Виж повече:

 

Бус под наем: По-просто и удобно  

Ако трябва да се превози група служители до даден обект или пък просто сте решили да си организирате пътуване с голяма приятелска компания, най-простата и удобна опция ще е да използвате бус под наем. В противен случай всичко става по-сложно, тъй като съответните хора ще трябва да бъдат разпределени в няколко автомобила, като за пътуващите това ще бъде тясно и некомфортно, а шофьорите ще е нужно непрекъснато да се координират помежду си. Много по-лесно ще е да си резервирате бус под наем, като надеждните компании на пазара ще са способни да ви предоставят такъв с точните параметри за нуждите и изискванията ви. 

 

Бус под наем услуга
Бус под наем от CarRent - отговарящ напълно на изискванията Ви!

 

Бус под наем: По-малко разходи 

Опцията за резервиране на бус под наем ще ви коства значително по-малко разходи за гориво, отколкото ако трябва да пътувате с няколко автомобила. Независимо дали става въпрос за групова ваканция или за корпоративно пътуване, е добре да се опитвате да се впишете в разумен бюджет. Също така няма да бъде финансово изгодно за вас или бизнеса ви да си купувате бус, тъй като това означава да отделяте постоянни разходи за поддръжката му. При вземане на бус под наем цялата отговорност, време и разходи за поддръжката на превозното средство са за фирмата, предоставяща ви услугата, а за вас остава единствено да го използвате, когато имате нужда от него. 
 

Бус под наем: Повече сигурност 

Надеждните фирми, предлагащи услуги за отдаване на бус под наем, ще ви предоставят нови модели превозни средства в отлично състояние. Превозни средства, благодарение на които вие и придружаващите ви хора ще се чувствате доста по-сигурно и комфортно по време на пътуванията. Отпада и рискът от объркване на графика ви при сериозна повреда в буса. Когато използвате бус под наем, съответната фирма със сигурност ще ви предложи решение, удовлетворяващо напълно нуждите и интересите ви. Възможно е да ви бъдат изпратени незабавно специалисти, които да отстранят повредата или пък даденият бус под наем да бъде заменен с друг напълно функционален такъв. 

 

Бус под наем: Допълнителни екстри 

При заявка от ваша страна към услугата „Бус под наем“ можете да получите и редица допълнителни екстри. Сред тези екстри са предоставянето на навигация, помагаща ви да се ориентирате в непознати райони, и дори на шофьор, който да управлява превозното средство вместо вас. Фирмите, занимаващи се с отдаване на бус под наем, също така извършват трансфери до всички точки в страната.  
 

Бус под наем от CarRent – преимуществата, които ще ви предостави
нашата компания 

CarRent е една от водещите компании на българския пазар, предлагащи рент а кар услуги. Вижте какви преимущества бихте получили, ако си вземете бус под наем именно от нас: 
 

Достъпни цени на бус под наем
Добре оборудван бус под наем с допълнителни екстри на изгодни цени.

 

Бус под наем от CarRent: Богат опит и отлична репутация 

CarRent е на пазара от 2004 година насам. За този период от време сме натрупали значителен опит в услугите по предоставяне на бус под наем и умеем да се адаптираме добре спрямо нуждите и изискванията на различните клиенти. В допълнение, разполагаме с отлична репутация сред нашите клиенти и партньори. Доказателства за тази репутация са както сътрудничеството ни с всички големи специализирани платформи, през които може да се резервира кола или бус под наем, така и множеството положителни отзиви от клиенти, налични на фирмения ни сайт. 

 

Бус под наем от CarRent: Нови превозни средства 

Поръчвайки си бус под наем от CarRent, можете да бъдете сигурни, че ще получите ново превозно средство в отлично състояние. Превозно средство, което ще бъде оборудвано с гуми и всичко необходимо за съответния период от годината. Ние ценим изключително своите клиенти и се грижим за максималната им сигурност и комфорт на пътя. Освен това ще ви бъде предоставен бус под наем с достатъчно голямо пространство за багаж, така че вие и всички останали пътници да имате възможност да вземете целия багаж, от който се нуждаете. 

 

Бус под наем от CarRent: Незабавна реакция при възникнал проблем  

CarRent осигурява на клиентите си 24/7 денонощна поддръжка, която позволява незабавна реакция при възникнал проблем. Ако е налице повреда в използвания от вас бус под наем, която възпрепятства предстоящите ви пътувания, просто трябва да се свържете с нас. Ние ще ви изпратим незабавно специалисти, които да отстранят повредата, а ако тя е сериозна – ще заменим настоящия ви бус под наем с нов и напълно функционален такъв.   

Гарантирано удобство на пътя с бус под наем
Осигурете своята сигурност и комфорт на пътя с бус под наем.

 

Бус под наем от CarRent: Гъвкава ценова политика  

Едно от най-важните преимущества на услугите за отдаване на бус под наем, предлагани от CarRent, е гъвкавата ценова политика на компанията. Тази ценова политика е съобразена както с особеностите и тенденциите на българския пазар, така и с търсенето на услугите през конкретния сезон или период от годината. Целта ни е да отговорим на нуждите и финансовите възможности на максимално широк кръг от потребители и бизнеси у нас. Доверявайки се на услугата „Бус под наем“ от CarRent, няма да се сблъскате със скрити такси, ограничения в дневния проблег и други подобни неприятни практики в сферата.   

 

Бус под наем от CarRent: Гарантиране на желания комфорт за клиента 

Ние от CarRent правим всичко възможно, за да гарантираме на клиентите си желания комфорт при ползване на услугата „Бус под наем“. В състояние сме да предложим на вас, вашите приятели или близки хора, служители или колеги посрещане на всички международни летища в България. Също така извършваме доставка на заявен бус под наем до всяка точка от територията на страната. Осигурили сме и опции за бързо и лесно резервиране на кола или бус под наем през Viber/ Whatsapp. 

 

Хората, които търсят бус под наем, търсят и коли под наем, джип под наем, кола под наем летище София.

 

Няколко добри причини да си вземете бус под наем

Бус под наем: По-просто и удобно

Бус под наем: По-малко разходи

Бус под наем: Повече сигурност

Бус под наем: Допълнителни екстри

Бус под наем от CarRent – преимуществата, които ще ви предостави нашата компания

Бус под наем от CarRent: Богат опит и отлична репутация

Бус под наем от CarRent: Нови превозни средства

Бус под наем от CarRent: Незабавна реакция при възникнал проблем

Бус под наем от CarRent: Гъвкава ценова политика

Бус под наем от CarRent: Гарантиране на желания комфорт за клиента

Renault Trafic 8+1
от  45.00  / ден

Нашата основна цел

Стараем се да предложим услугата рент а кар с най-високо качество, същевременно и най-добрата цена. През последните 15 години ние обслужихме повече от 20 000 доволни клиента от целия свят. Държим челна позиция сред икономичните компании за наем на автомобили в България. Всички наши оферти са съобразени с вашите нужди и изисквания. Качествената услуга е най-добрата реклама и затова ние се стараем всеки наел кола под наем от нас да стане наш редовен клиент. Доверете се на нашия професионализъм и опит в отдаването на коли и други превозни средства под наем!

 

 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Супер сте !!!

Доволен съм. Ползвал съм тази компания 4 пъти и никога не съм имал повод за оплакване +++

Стефан Димитров

Доволна съм

Колата беше нова и икономична и ми свърши страхотна работа. Другият път като се ми се наложи пак ще запазя тук www.carent.bg

Магдалена Чаушева

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми