car list cover

car list cover

  • категория
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена

Джип под наем 
 

Няколко причини да си вземете джип под наем 

Джип под наем е една от основните разновидности на рент а кар услугите, която набра популярност през последните години. Главният фактор за това се крие в специфичните характеристики на джипа като превозно средство. За разлика от леките автомобили, той може да бъде използван не само в градски условия, но и на извънградски пътища, гористи местности и всякакви други терени, където придвижването по принцип  е затруднено. Също така джипът гарантира по-голяма стабилност и сигурност, когато се кара по мокри и заледени пътища. В следващите редове ще ви дадем няколко добри причини да си вземете джип под наем: 

 

Виж повече:

Джип под наем: Ще ви излезе по-евтино отколкото да си купувате нов джип 

Използването на услугите, свързани с отдаване на джип под наем, ще ви излезе доста по-евтино отколкото да си купувате ново превозно средство. Не забравяйте, че всяко превозно средство, което притежавате, изисква правене на постоянни разходи за поддръжка, оборудване, административни такси и т.н. Когато си вземете джип под наем, за всички тези неща ще се грижи съответната рент а кар компания, а за вас ще останат само удоволствието и насладата от пътуването. Така че няма никакъв смисъл от финансова гледна точка да си купувате нов джип, особено ако пътуването по извънградски терени не е постоянна практика от вашето ежедневие. 

Висококачествен и нов джип под наем
Изгодно дългосрочно наемане на джип под наем от CarRent

Джип под наем: Можете да използвате опция за дългосрочен наем 

Ако в даден период от време (напрмер определен сезон от годината) ви се налага по-често да пътувате по извънградски и лоши терени, можете да изберете опцията за дългосрочно наемане на джип. Рент а кар компаниите предлагат такава опция за джип под наем на своите клиенти, като тя е изключително удобна и позволява осъществяване на пътувания с джип винаги, когато са необходими. Ще получите заявения джип под наем напълно оборудван за съответния сезон, а при наличие на проблем или повреда ще имате право на професионална помощ или на смяна на превозното средство.  
 

Джип под наем: Предлага се оперативен лизинг за юридически лица 

Някои бизнеси биха могли да имат нужда не от един, а от няколко джипа за определени аспекти от дейността си и корпоративни мероприятия. Вместо да поддържат цял автопарк за джипове, тези бизнеси биха могли да се насочат към опцията оперативен лизинг за юридически лица. Оперативният лизинг по своята същност е дългосрочен наем на превозно средство, позволяващ планиране на разходите и заплащане на фиксирани месечни вноски. Подобен вариант за джип под наем за дългосрочен период от време ще задоволи напълно нуждите на вашия бизнес и същевременно ще намали значително постоянните ви транспортни разходи. 

 

Джип под наем: Отличен вариант за пътуване в чужбина 

Резервирането на джип под наем е отличен вариант и за предстоящи пътувания в чужбина. Надеждната рент а кар компания ще бъде способна да ви осигури подходящ модел джип под наем за всяка една цел – от бизнес командировка до ваканция със семейството или приятелите. Допълнително преимущество на използването на джип под наем е, че ще ви бъде гарантирано безпроблемното преминаване през границите посредством пълномощно за управление на превозното средство и застраховка, която е валидна за териториите на съответните държави.  

Джип под наем предложение от CarRent
Пътувайте спокойно в чужбина с джип под наем!

 

Джип под наем: Луксозни модели за специални поводи  

Рент а кар компаниите също така биха могли да ви предоставят подходящи модели джип под наем, които са достатъчно луксозни и стилни, за да ви представят в най-добра светлина по време на важно и специално събитие. Примери за такива специални поводи са абитуриентски балове, сватби, корпоративни мероприятия и т.н. Добре избраният джип под наем ще се впише отлично в обстановката и атмосферата на събитието, и ще го направи дори още по-специално за вас. 

 

Джип под наем от CarRent – ползи и преимущества за клиента   

CarRent е сред водещите компании за отдаване на превозни средства под наем на българския пазар. Към нас можете да се обърнете и когато имате нужда от джип под наем. Ето какви ползи и преимущества бихте получили при използване на джип под наем от CarRent: 

 

Джип под наем от CarRent: Нови и функционални превозни средства 

Резервирайки джип под наем от CarRent, можете да бъдете сигурни, че ще получите ново и функционално превозно средство. Превозно средство, което ще ви позволи да се придвижвате сигурно и комфортно по всяко време от годината и на всякакви терени. Освен това при употреба на джип под наем ще имате достъп до 24/7 денонощна поддръжка, която ще ви позволи да реагирате своевременно при възникнал проблем или повреда. В подобна ситуация ние ще ви изпратим веднага специалисти за отстраняване на повредата или ще сменим настоящия ви джип под наем с друг, който е в отлично състояние.  
 

Джип под наем на достъпни цени
Джип под наем - нови и добре оборудвани превозни средства!

Джип под наем от CarRent: Гъвкава ценова политика 

CarRent е възприела гъвкава ценова политика, която е изцяло в полза на клиента. Цените на нашите услуги, в това число и на отдаването на джип под наем, са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с търсенето на услугите в рамките на съответния период от годината. Вземайки джип под наем от нас, няма да се сблъскате със скрити такси, доплащания за зимни гуми или ограничения в дневния пробег. Ние от CarRent сме доказали през годините коректното си отношение към клиенти и партньори. Благодарение на това коректно отношение си сътрудничим успешно с всички големи специализирани платформи за резервиране на кола или джип под наем, а на фирмения ни сайт могат да се видят множесто положителни отзиви от предишни и настоящи клиенти.  
 

Джип под наем от CarRent: Допълнителни екстри 

При заявка от ваша страна, фирма CarRent е в състояние да ви предостави редица допълнителни екстри в рамките на услугата „Джип под наем“. Като примери за такива допълнителни екстри на съответния джип под наем бихме могли да посочим ски багажникът, подходящ за зимни ваканции, навигацията, която ще ви помогне да се ориентирате в непознати райони, и дори шофьор, който да управлява получения джип под наем вместо вас.
 

Хората, които търсят джип под наем, търсят и коли под наем, бус под наем, кола под наем летище София.  

 

Няколко причини да си вземете джип под наем

Джип под наем: Ще ви излезе по-евтино отколкото да си купувате нов джип

Джип под наем: Можете да използвате опция за дългосрочен наем

Джип под наем: Предлага се оперативен лизинг за юридически лица

Джип под наем: Отличен вариант за пътуване в чужбина

Джип под наем: Луксозни модели за специални поводи

Джип под наем от CarRent – ползи и преимущества за клиент

Джип под наем от CarRent: Нови и функционални превозни средства

Джип под наем от CarRent: Гъвкава ценова политика

Джип под наем от CarRent: Допълнителни екстри

Hyundai Kona Aвтоматик
от  22.00  / ден
Dacia Duster 4x4
от  18.00  / ден
Hyundai Tucson автоматик 4x4
от  27.00  / ден
VW Tiguan автоматик 4x4 Allspace
от  30.00  / ден
Kia Sorento автоматик 6+1 AWD
от  30.00  / ден
Mercedes Benz GLB
от  40.00  / ден

Нашата основна цел

Стараем се да предложим услугата рент а кар с най-високо качество, същевременно и най-добрата цена. През последните 15 години ние обслужихме повече от 20 000 доволни клиента от целия свят. Държим челна позиция сред икономичните компании за наем на автомобили в България. Всички наши оферти са съобразени с вашите нужди и изисквания. Качествената услуга е най-добрата реклама и затова ние се стараем всеки наел кола под наем от нас да стане наш редовен клиент. Доверете се на нашия професионализъм и опит в отдаването на коли и други превозни средства под наем!

 

 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Супер сте !!!

Доволен съм. Ползвал съм тази компания 4 пъти и никога не съм имал повод за оплакване +++

Стефан Димитров

Номер 1

По време на карантината рентнах Рено Клио 2019 за 300 лева за цял месец. Всичко беше на топ ниво. Определено си заслужаваше и пак ще ползвам техните услуги :)

Андрей Георгиев

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми