car list cover

car list cover

  • категория
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена

Икономични автомобили под наем

 

Идеалният избор за евтино пътуване

Ние предлагаме богато разнообразие от икономични автомобили под наем, които са идеалния избор за бюджетни и отговорни пътувания. Нашите икономични автомобили са проектирани, за да ви осигурят ниски разходи за гориво и оптимален комфорт по време на пътуването. Всички наши автомобили са редовно поддържани и са в отлично техническо състояние, за да ви предоставим сигурност и спокойствие по време на вашето пътуване.

Основни характеристики на нашите икономични автомобили:

Икономичност в разходите за гориво: Нашият автомобилен флот включва модели с ефективни двигатели, които ви помагат да спестите пари при зареждане на гориво.

Простор и комфорт: Въпреки икономичния си характер, нашите автомобили предоставят достатъчно място за пътниците и багаж, за да се осигури комфортно пътуване.

Съвременни функции за безопасност: Всички автомобили са оборудвани с най-новите технологични решения за безопасност, включително системи за предотвратяване на сблъсъци и поддържане на смущения на пътя.

Лесно управление: Икономичните автомобили са лесни за управление и са идеални както за градски, така и за извънградски пътувания.

Конкурентни цени: Нашите цени за наем на икономични автомобили са конкурентни и подходящи за всеки бюджет.

  1. Независимо дали пътувате за бизнес, почивка или други цели, нашите икономични автомобили са идеалния избор, който ви предоставя икономия и качество. Свържете се с нас днес и резервирайте вашия икономичен автомобил под наем, за да започнете вашето следващо приключение с увереност и удоволствие.

Renault Clio
от  12.00  / ден
Dacia Sandero
от  12.00  / ден
Opel Corsa Автоматик
от  16.00  / ден
Nissan Micra Автоматик
от  16.00  / ден

Нашата основна цел

Стараем се да предложим услугата рент а кар с най-високо качество, същевременно и най-добрата цена. През последните 15 години ние обслужихме повече от 20 000 доволни клиента от целия свят. Държим челна позиция сред икономичните компании за наем на автомобили в България. Всички наши оферти са съобразени с вашите нужди и изисквания. Качествената услуга е най-добрата реклама и затова ние се стараем всеки наел кола под наем от нас да стане наш редовен клиент. Доверете се на нашия професионализъм и опит в отдаването на коли и други превозни средства под наем!

 

 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Супер сте !!!

Доволен съм. Ползвал съм тази компания 4 пъти и никога не съм имал повод за оплакване +++

Стефан Димитров

Номер 1

По време на карантината рентнах Рено Клио 2019 за 300 лева за цял месец. Всичко беше на топ ниво. Определено си заслужаваше и пак ще ползвам техните услуги :)

Андрей Георгиев

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми