Оперативен лизинг за Корпоративни клиенти

 

 

Защо да наемем автомобил за нуждите на фирмата вместо да го купуваме?

 

Оперативният лизинг е услуга, даваща куп предимства на бизнеса. Това е вид дългосрочен наем на автомобил, който ви дава възможност да планирате своите разходи, заплащайки фиксирани месечни вноски. Срокът му е между 6 и 36 месеца. По този начин вашата фирма няма да инвестира в собствен автопарк, което елеминира ангажиментите и раходите по поддръжка на служебните коли. При подписване на договор за оперативен лизинг вашата фирма не дължи първоначална вноска, тъй като плащанията се извършват на равни месечни части.Освен това вашият бизнес няма да има нужда от отговорник за фирмените превозни средства, нито от склад за гуми.

 

 

 

 

Защо да изберем оперативен вместо финансов лизинг?

 

Теоретично са регламентирани две основни форми лизинг - финансов и оперативен (експлоатационен) лизинг. При финансовия лизинг лизингополучателят няма право на отказ през определения в него срок, също така поддръжката и всички разноски са за негова сметка. При оперативния лизинг обикновено се договаря минимален срок и едва след неговото изтичане лизингополучателят може да се възползва от посочената възможност за отказ, а и поддръжката и разходите са за сметка на лизингодателя. Оперативният лизинг е изключително популярен в днешно време, тъй като чрез този вид услуга вашата фирма може да използва данъчен кредит за всеки един служебен автомобил.

 

 

 

 

Оперативен лизинг – достъпна и изгодна услуга

 

При необходимост от ново и надеждно превозно средство или при разрастване на бизнеса ви, Вие можете да допълните автопарка си като наемете някои от нашите коли в рамките на 24 часа от постъпването на вашата заявка. Няма да ви се налага да чакате за автомобил, да минавате през тежки и сложни одобрения от лизингови компании или да се занимавате с регистрацията му в КАТ. В днешни дни доставката на нова кола от дилърство може да отнеме и над 1г, докато при нас автомобилите са налични. Вашата компания няма да затвори големи средства за първоначални вноски, достатъчно е само да предплатите първия наем и колата ще ви очаква. При нас на ваше разположение ще бъде богата гама автомобили, но можем да доставим и конкретен модел, който да допринесе за нуждите на вашата фирма.

 

 

 

 

Оперативен лизинг – поддръжката е наша грижа

 

При нас в месечната вноска е включено пълно сервизно обслужване на наетата кола. По този начин с услугата оперативен лизинг Вие не само елиминирате закупуването на нов автомобил, а и цялата последваща негова поддръжка. Вашият бизнес няма да отделя допълнителни средства за обслужване на превозните средства, за застраховки, за смяна на гуми, за годишни прегледи и др. Ние сме калкулирали всички тези разходи в месечния наем и те са наш ангажимент. По този начин Вие и вашите служители няма да израходвате допълнителен времеви ресурс за занимания извън предмета на вашата основна дейност. Предлагаме съдействие за изваждане на „Винетка за паркиране“, която позволява паркирането на всеки автомобил в синя или зелена зона.

 

 

 

 

Оперативен лизинг – индивидуален подход

 

Основната ни цел е да пригодим нашия продукт към нуждите и възможностите на всеки бизнес. Ние с радост ще изготвим индивидуална оферта, която максимално да удовлетвори вашите очаквания. Всеки клиент е важен за нас и затова сме отворени да дискутираме всяка една оферта и да направим конкретни отстъпки. За фирмите, които не могат да отделят средства за нови автомобилите можем да предложим отделен продукт с по-бюджетни коли „outlet lease”, които са над 5г, но са в изрядно техническо състояние.

 

 

 

 

Оперативен лизинг – нови автомобили

 

Всички наши автомобили са нови и в изрядно техническо състояние. По-голямата част от нашия автопарк се състои от гаранционни коли, които са на възраст не повече от 5г и с пробег ненадвишаващ 100 000км. Автомобилите се обслужват в оторизирани сервизи на дилърите, а гумите им са от висок и надежден клас. Разполагаме с превозни средства от различни класове – малки , компактни, бизнес седани, комби, джипове и бусове. При нас ще намерите разнообразни модели с ръчни и автоматични скорости. Много от нашите автомобили са оборудвани с допълнителни екстри като навигация, мултимедия, кожен салон и др. Предимно разчитаме на марките – Рено, Дачия, Шкода, Тойота, Ауди, Мерцедес.

 

 

 

 

 

Оперативен лизинг – отлична репутация и богат опит

 

CarRent e компания основана през 2004г. От тогава до ден днешен ние сме обслужили над 30 000 хиляди доволни клиента. Държим челна позиция на локалния пазар за коли под наем и работим с български и международни фирми от цял свят.  През годините доказахме, че сме предпочитан партньор на много фармацевтични, финансови и IT компании, които ни гласуваха доверие да осигурим и управляваме техния автопарк. Нашето мото е, че качествената услуга е най-добрата реклама и затова ние се стараем всеки наел кола под наем от нас да стане наш редовен клиент. Нашият дългогодишен опит и доказан професионализъм е гаранцията за вашето удовлетворение.

 

 

 

 

Оперативен лизинг – незабавна реакция при възникнал проблем

 

Ако по време на наема възникне технически проблем ние ще подменим колата, като по този начин вашите служители ще могат да продължат да извършват служебните си ангажименти. При застрахователно събитие ние предлагаме заместващ автомобил, което е допълнително улеснение и спокойствие за вашия бизнес и персонал. Нашият дългогодишен корпоративен опит ни е научил да разбираме нуждите на различните клиенти и да предлагаме опции и решения, които да удовлетворяват всяка потребност.

 

 

 

 

Преимущества при ползването на „Оперативен лизинг“:

 

 • Без първоначални вноски – плащането на едномесечен наем е достатъчно.
 • Фиксирани месечни вноски – без допълнително оскъпяване.
 • Възможност да изберете от богата гама налични автомобили или ние да доставим определен модел за вас.
 • Съгласно договора в наемната цена е включено пълно сервизно обслужване на управлявания от вас автомобил – цялата поддръжка е наш ангажимент.
 • Следенето на застраховка Гражданска отговорност, ГТП или Винетка ще бъде наша грижа.
 •  Гумите на автомобила ви ще бъдат сменяни от наш представител според сезона, което ще оптимизира времето на вашите служители.
 • Месечните вноски са с включен ДДС и по този начин ползването на всеки вид автомобил ще бъде признат разход за вашата фирма
 •  Ако поради техническа повреда не можете да използвате нает автомобил, ние ще ви осигурим заместващ.
 • Ползвате автомобил само за периода, в който ви е необходим.
 •  Нашият екип ще бъде на линия денонощно при възникнал проблем или въпрос.
 •  Всички наши автомобили са нови и са в гаранция, което ще гарантира безпроблемната и надеждната им експлоатация.
 •  В цената е включено Автокаско с пълно покритие, като ние ще се погрижим за всеки ремонт и щета.
 • Няма да се налага да търсите купувач за служебните ви автомобили, а след изтичане на договора ви на тяхно място ще получите нови.
 • Реални отстъпки, преференциални условия и конкурентни цени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми