car list cover

car list cover

  • категория
  • места
  • гориво
  • климатик
  • скоростна кутия
  • цена

Седани под наем

 

Седанът е вид автомобил с четири врати, който обикновено може да побере четири до пет пътника и също така има багажно отделение за превоз на багаж. Седаните се отличават от другите видове автомобили като купета, джипове или комби с удобния си интериор и по-опростен дизайн, което ги прави отличен избор за ежедневно шофиране, бизнес срещи и краткосрочни наеми.

 

При наемане на седан обикновено се предоставят следните услуги:

 

1. Избор на модел: Можете да избирате от различни марки и модели седан в зависимост от вашите нужди и бюджет.

 

2. Продължителност на наема: Можете да наемете седан за определен период от време, като ден, седмица или дори няколко месеца.

 

3. Наемна цена: Цената на наема на седан зависи от модела, продължителността на наема и други условия. Обикновено плащането включва наем и застраховка.

 

4. Застраховка: Предлагат се застраховки, които покриват различни видове рискове като злополуки, щети на превозни средства и отговорност на трети лица.

 

5. Депозит: За наемането на превозно срество се налага да оставите депозит, който ще ви бъде върнат, когато автомобилът бъде върнат в добро състояние.

 

Седаните обикновено се използват за комфортно пътуване в града, за бизнес срещи или семейни пътувания. Наемането на седан може да бъде удобен и икономичен начин за придвижване, особено ако не се нуждаете от голяма кола.

Преди да наемете седан, не забравяйте да прегледате правилата на договора за наем, включително условията за използване, застраховка и плащане. Също така е важно да се уверите, че имате валидна шофьорска книжка и кредитна карта.

Renault Symbol
от  12.50  / ден
Citroen C-Elysee
от  12.50  / ден
Skoda Octavia Diesel
от  16.00  / ден
Toyota Corolla автоматик
от  15.00  / ден
Audi A4 автоматик
от  35.00  / ден

Нашата основна цел

Стараем се да предложим услугата рент а кар с най-високо качество, същевременно и най-добрата цена. През последните 15 години ние обслужихме повече от 20 000 доволни клиента от целия свят. Държим челна позиция сред икономичните компании за наем на автомобили в България. Всички наши оферти са съобразени с вашите нужди и изисквания. Качествената услуга е най-добрата реклама и затова ние се стараем всеки наел кола под наем от нас да стане наш редовен клиент. Доверете се на нашия професионализъм и опит в отдаването на коли и други превозни средства под наем!

 

 

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Супер сте !!!

Доволен съм. Ползвал съм тази компания 4 пъти и никога не съм имал повод за оплакване +++

Стефан Димитров

Доволна съм

Колата беше нова и икономична и ми свърши страхотна работа. Другият път като се ми се наложи пак ще запазя тук www.carent.bg

Магдалена Чаушева

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми