Ето защо CarRent предлага топ ниво на услугата

Бесте Партнърс ЕООД logo
Ето защо CarRent предлага топ ниво на услугата

CarRent е компания за отдаване на коли под наем, която развива своята дейност от 2004 година. Работим в партньорство с водещи световни рентакар агенции и брокери на автомобилни резервации, като Rentalcars, AutoEurope и Cartrawler. Получаваме тяхното доверие, като една от първите изцяло български марки, поддържаща международните стандарти в бранша. През годините сме обслужили повече от 25 хиляди клиенти.

 

ВОДЕЩИ ПРИНЦИПИ И ПОЛИТИКА НА КОМПАНИЯТА

 

Поддръжката на всяка кола от нашия автопарк може да се обобщи с две думи: редовна проверка. Целта е да се открива и отстранява всеки възможен недостатък в превозното средство, преди да бъде отдадено на клиент. Формулирането и стриктното спазване на някои ключови моменти в работата ни, позволяват да поддържаме високо ниво на услугата.

 

  • Поддържаме автопарк от изцяло нови автомобили

 

Всички автомобили в автопарка на CarRent са нови и в гаранция (до 5-годишни). Това съществено улеснява обслужването им, ограничава ремонтните дейности до минимум и гарантира в най-голяма степен сигурността на нашите клиенти.

 

  • Извършваме щателна проверка на всяка кола преди всеки наем

 

Проверката се извършва посредством 20-точкова система (чек лист). Тя обхваща абсолютно всички компоненти на превозното средство и е разделена на няколко етапа:

 

1. Проверка и поддръжка на двигателя: масло, антифриз, спирачна течност.

 

2. Проверка и поддръжка на гумите: налягане, резервна гума, резервни инструменти.

 

3. Проверка и поддръжка на ходовата част: наличие на нетипични шумове и вибрации.

 

4. Проверка и поддръжка на технологии и оборудване: системи за безопасност, системи за комфорт, климатик, радио и др.

 

5. Проверка и поддръжка на екстериора и интериора за наличие на замърсяване.

 

6. Проверка и поддръжка на документацията на автомобила и всички необходими стикери: застраховки, ГТП и др. 

 

  • Разчитаме на екип от квалифицирани служители

 

Всички служители на CarRent са професионално обучени да поддържат автопарка на компанията в перфектно състояние. Това включва, както поддръжката на външния вид и чистотата, така и извършването на техническа проверка, посредством унифицирания списък и задължителен тест драйв. В случай на установен дефект, колата веднага се изпраща в сервиз за неговото отстраняване.

 

Чек листът се представя на клиента, прикрепва се към договора и остава наличен  по време на наема. По този начин във всеки момент знаем реално състояние на колата.

 

*CarRent работи само с оторизирани сервизи на съответните марки. Със всеки от тях имаме сключен договор за пълно гаранционно обслужване.

 

ПОДДРЪЖКА НА КОЛИТЕ В УСЛОВИЯТА НА КАРАНТИНА

 

Всички автомобили се почистват щателно преди да бъдат наети и това е основен принцип в дейността ни. Във връзка с епидемиологичната обстановка и опасността от коронавирус инфекция, ние извършваме допълнително цялостна профилактика на всички салони, подове, седалки и др. За тази цел използваме специална перяща машина (екстрактор), както и лицензирани препарати на спиртна основа за дезинфекция на повърхности (табло, копчета, волан, скоростен лост и др.). CarRent е компания, която напълно осъзнава своята отговорност към здравето и сигурността на нашите клиенти.

 

ПРЕДЛАГАМЕ БОГАТ ИЗБОР ОТ КЛАСОВЕ И МОДЕЛИ

 

Разполагаме с добре зареден автопарк, който предлага богат избор от автомобили за всеки повод. Можете да избирате между коли в икономичен, компактен, междинен и луксозен клас, комби, миниван, минибус, SUV. При някои от моделите можем да предложим различни версии, така че ще се погрижим да разполагате с всичко необходимо за вашето пътуване.

 

Най-важната цел в работата ни е да оправдаваме вашето доверие. Това изключва търсене на поводи за допълнително начисляване на такси или друг вид изкуствено създаване на напрежение. Ние уважаваме времето ви и в наше лице имате надежден партньор, който може да отговори на всички изисквания. Ето защо сме щастливи, че нашите клиенти се връщат всеки път, когато търсят кола под наем.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми