Научете колко лесно може да се възползвате от рентакар

Бесте Партнърс ЕООД logo
Научете колко лесно може да се възползвате от рентакар

Наемането на кола често е една от последните задачи в списъка за подготовка на пътешествениците. Обикновено редът му идва след осигуряването на самолетния билет и стаята в хотела. Независимо дали сте новобранец или ветеран в рентакар, има няколко лесни начина да подобрите опита си в тази област.

 

 1. Резервирайте отрано

 

Във всяка страна, която посещавате, има две основни ползи от ранното резервиране на автомобил:

 

 • цената -  вероятността да получите по-ниска тарифа, ако фиксирате вашите дати поне две седмици предварително е наистина голяма.

 

 • по-добър избор от автомобили - ранните резервации гарантират по-богат избор от превозни средства, особено ако пътуването съвпада с празници, когато търсенето е голямо. Решете въпроса навреме, за да не се наложи да прибирете четири куфара, три деца и кучето в малка кола с калибъра на Fiat 500 да речем.

 

 1. Огледайте се за промоции

 

Сещате се за всички онези имейли и реклами в интернет, които сте се научили да игнорирате. Само ако знаете колко добри сделки ви се изплъзват! Рентакар компаниите по целия свят се надпреварват за вниманието на пътуващите и често предлагат промоции, които не са за изпускане. Добрите оферти са там. Просто трябва да се огледате и да вземете най-добрата цена.

 

 1. Изберете правилния автомобил

 

Какво означава това? Ами то е едно от най-важните неща за добрия опит с наемането на коли. Важно е да знаете от какво превозно средство се нуждаете за пътуването. Направете списък, който може да включва:

 

 • броят на пасажерите - наистина ли искате голяма кола, за да пътувате с половинката си? Компактиният Renault Clio под наем вероятно е идеален за целта;

 

 • ще вземете ли и децата – ако поставяте безопастността преди всичко (така и трябва!), Chevrolet Orlando под наем е семеен миниван с чудесни характеристики;

 

 • къде ще пътувате  – къмпинг в планината означава, че имате нужда от издръжливост и място за оборудването, помислете за Dachia Duster 4x4 под наем.

 

Най-евтиният или най-скъпият избор може да изглежда лесен, но прибързаното решение сега може да излезе скъпо в хода на пътуването.

 

 1. Избягвайте масовите дати за пътувания

 

Всички знаем, че полетите през уикендите или други дни с високо търсене са скъпи. Същото важи и за рентакар. Ако е възможно опитайте да пристигнете по-рано или да напуснете по-късно вашата дестинация. И с допълнителните дни, окончателната сметка може да е по-изгодна заради по-ниската тарифа. Винаги е добра идея да се свържете с вашата агенция за наем. Служителите в местния клон вероятно могат да ви посъветват относно оптималния план за дейтвие.

 

 1. Регистрирайте се в програмата за награди

 

Знаем, че бързате и всичко, което искате е да стъпите на пътя. Но е важно да го кажем - когато вашата агенция ви предложи да се регистрирате в програмата за награди, направете го! Така ще си осигурите достъп до безплатно допълнително оборудване и намаления. Никой не обича да попълва бланки, но ако отделите няколко минути, може да спестите пари и време в бъдеще.

 

 1. Забавлявайте се!

 

Мислете за рентакар като част от изживаването на ваканцията. В CarRent ви гарантираме несравнимо усещане за свобода, когато изборът е правилен. Не избирайте излишно голяма кола и не се страхувайте да похарчите малко повече, за да се чувствате комфортно, ако групата е по-голяма. Отметките към списъка с вашите изисквания към автомобила ще добавят щипка вълнение към пътуването, докато подобряват цялостното изживяване от услугата.

 

Ако сте готови да използвате тези съвети, препоръчваме ви да видите нашия инструмент за резервиции още днес!

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми