Миниван под наем или SUV под наем за пътуване с група?

Бесте Партнърс ЕООД logo
Миниван под наем или SUV под наем за пътуване с група?

Ако се налага да наемете по-голямо превозно средство, вероятно планирате пътуване с група. Независимо дали става въпрос за семейна ваканция или служебен ангажимент с колеги, може да направите разумен избор между миниван под наем и SUV под наем. Всеки от тях има определени характеристики като производителност, разход на гориво, комфорт и др. Изяснете вашите нужди и изберете модела, който най-добре отговаря на тях.

 

 

РАЗЛИКА В ЦЕНАТА

 

Наемната тарифа на миниван обикновено е по-ниска в сравнение с от по-големите и мощни SUV, така че ако цената е вашият основен критерий, изборът е лесен. От друго страна всъдеходите предлагат по-малко багажно пространство. Така че в зависимост от размера на автомобила, който търсите, разликата в цената може и да не е най-добрият показател. По-добрият признак е броят на пасажерите, а балансът между разходите и комфорта е ключът към правилния избор. Със място за седем души и по-добра икономия на гориво от SUV, Опел Зафира под наем може да е отлично средство за превоз на вашата група.

 

КОЕ Е ПО-БЕЗОПАСНО?

 

При сравнението на миниван под наем срещу SUV под наем по показател “безопасност”, можем да кажем, че разликата е едва забележима. И двата типа превозни средства са известни със своите характеристики за безопасност, а големият им размер осигурява допълнителна сигурност, дори на лоши пътища. Всеки модел предлага уникални функции за безопасност. Така например SUV осигуряват по-високи места за сядане, което дава на водача много добър поглед върху пътя. От друга страна вановете са изградени върху сравнително ниски платформи, което дава повече стабилност и намалява шанса за преобръщане при пътен инцидент.

 

Обмислете вашия стил на шофиране. Преценете в какви ситуации е добре да се подсигурите допълнително и изберете модел според вашите очаквания за пътуването.

 

КОМФОРТ НА ИНТЕРИОРА

 

Независимо от дължината на маршрута, е важно да се чувствате удобно. Така броят на пътуващите с вас отново идва на дневен ред. Някои миниванове, разполагат с допълнителен ред седалки и осигуряват достатъчно лично пространство за всеки в колата. В случай че планирате превозване на не повече от петима души, изборът на SUV може да бъде много по-комфортна опция. Уточняването на начина, по който ще използвате колата, може да помогне много за вашето окончателно решение.

 

МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

 

Ако има показател с ясен победител в тази надпревара, това е мястото за съхранение.

Минивановете, като Опел Зафира под наем с нейните 1860 литра багажно пространство и множество ниши за съхранение на различни предмети, са шампиони в категорията. Ако пространството за съхранение ви интересува, определено ще искате да изберете подобен модел в сравнение с всеки SUV.

 

Най-добрият съвет, който можем да дадем от CarRent е винаги да съобразявате избора си с вашите реални нужди. Обмислете най-важните области, които ще оказват ефект върху пътуването и ще видите, че изборът между миниван под наем и SUV под наем е лесен. Ние оставаме на разположение за допълнителни насоки или друг съвет относно най-добрия рентакар.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми