Забавно семейно пътуване? Няма проблем с кола под наем

Бесте Партнърс ЕООД logo
Забавно семейно пътуване? Няма проблем с кола под наем

Семейната ваканция с личното превозно средство или с кола под наем е дългоочаквано събитие, което предизвиква широк спектър от емоции, простиращи се от чиста радост до пълно емоционално и физическо изтощение. Възможността да създавате спомени за цял живот с вашите близки се засенчва от възможността тези спомени да не бъдат особено приятни.

 

Не случайно това противоречие се използва за сюжет на толкова много филми и скечове. И така, как можете да сте сигурни, че семейното ви пътуване ще се класира в зоната на доброто прекарване? Подготвихме няколко съвета, които ще ви помогнат да реализирате плановете си по всички правила на забавлението.

 

  1. Отпуснете се и се наслаждавайте на времето си за почивка

 

Като родители бихте искали да осигурите най-доброто за децата си, включително като планирате интересни мероприятия по време на ваканцията. Но претрупването на графика с безкраен низ от дейности е рецепта за бедствия. Обмислете маршрута, но нужно ли е непременно да изпълнявате всички точки в него? Бързането от една атракция към друга може да бъде стресиращо за всички. Ако децата ви се наслаждават на някое занимание, позволете им да се възползват максимално от него. Ще намерите по-голямо удовлетворение в тяхното щастие, отколкото да проверявате часовника и списъка си.

 

  1. Попитайте децата си какво искат да правят

 

Вашата идея за забавна семейна ваканция може да не съвпада с тази на децата ви. Да поискате мнението им е чудесен начин да откриете интересна и вълнуваща дестинация. Също така можете да ги насърчите да приготвят собствения си багаж. Ще искате да добавите някои неща, разбира се, но приемете това като емоционална инвестиция във ваканцията.

 

  1. Наемете правилната кола под наем за семейното пътуване

 

Може би ще летите към вашата цел или по някаква причина не може да ползвате личното си превозно средство. Няма проблем, винаги може да разчитате на кола под наем. Наетият автомобил ще бъде един от своеобразните ви домове за известно време, така че е важно да направите своето проучване:

 

  • Колко място ще ви е необходимо за багаж?

 

  • Кой модел има най-добър разход на гориво?

 

  • Нужни ли са ви допълнителни екстри като детско столче, навигация или нещо друго? Пишете ни на reservations@carent.bg или ни се обадете на +359 888 22 16 00 и нашите служители с радост ще ви помогнат да изберете автомобила, който ще бъде най-удобен за вас и вашето семейство.

 

С кола под наем можете да бъдете много по-спокойни, че няма да аварирате на пътя. Повечето компании работят с нови и поддържани автомобили, тъй като безопасността е основен приоритет. Ако все пак настъпи някаква повреда, позвънете ни незабавно за съдействие и напътствия.

 

  1. Уверете се, че хотелът ви има басейн

 

Относно семейните ваканции няма по-добър залог за приятно прекарване от деца, които се наслаждават на басейна в хотела. Уверете се, че мястото, където ще отседнете, разполага с такъв и той е отворен и добре поддържан. Наличието на водни пързалки ви носи допълнителни точки.

 

  1. Следете внимателно бюджета си

 

По време на семейните ваканции разходите много лесно излизат от контрол. Тениска тук, сувенир там, местни деликатеси вечер и скоро стомахът ви се свива, но не от храната, а от пораженията върху бюджета ви. Когато планирате пътуването си, търсете отстъпки и специални оферти от фирмите за рентакар, почивните комплекси и атракциите. Използвайте всяка възможност да оптимизирате разходите си и се наслаждавайте на времето, прекарано с любимите ви хора.

 

Семейните ваканции могат да бъдат стресиращи, но чрез внимателно планиране и поддържане на интереса у деца ви, бъдете сигурни, че те ще очакват с нетърпение следващото семейно пътешествие! Открийте точната кола под наем с нашия инструмент за резервации.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми