car list cover

car list cover

 5
 5
 автоматик
 A/C
  • 24-часов наем
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка на автомобила
  • Пълна техническа поддръжка
  • 24-часова безплатна пътна помощ
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
Резервация за кола под наем по телефона/Viber/Whatsapp
 +359 888 22 16 00

Hyundai Tucson Автоматик 4x4 под наем – чудесна комбинация от сила, стил и практичност

Hyundai Tucson е компактен кросоувър, разработен от Hyundai/Kia Motors и произвеждан в Южна Корея. Предлаганият от CarRent SUV под наем разполага с 5 места и добър набор от функции за безопасност.

Надеждност и безопасност

Именно безопасността е една от най-силните страни при Tucson. Моделът заслужено получава максималния брой звезди при тестването от Euro NCAP. Оборудването му включва антиблокиращи спирачки, затягащи предпазни колани с ограничители на силата, четири въздушни възглавници, система за стартиране на наклон, контрол при спускане, контрол на сцеплението при мокри или кални условия.

За отличната оценка допринася и високоякостната стомана, използвана в корпуса. Тя е проектирана да разпределя силите при сблъсък,така, че да гарантира безопасността на пасажерите в купето. При загуба на сцепление, режимът на задвижване на четирите колела се активира автоматично, като той е напълно интегриран с ESC и антиблокиращите системи. Всичко това съществено подобрява управлението на колата.

Двигател и задвижване

Tucson се задвижва от 2,4-литров бензинов двигател (182 к.с.), който предава мощност към шестстепенната автоматична скоростна кутия. По-твърдото окачване и по-дебелите щанги при този кросоувър под наем дават допълнителна защита срещу преобръщане.

Дизайн и вътрешно пространство

Hyundai Tucson Автоматик 4x4 е един от най-красивите семейни SUV автомобили, които можете да наемете. Голямата квадратна решетка, релефните корнизи и релсите на покрива му помагат да се открои в крайградските паркинги.

Моделът има 17-инчови алуминиеви джанти, кожена тапицерия, затъмнено стъкло, фарове за мъгла, климатик, круиз контрол, Bluetooth, аудио система, USB/Aux in.

Ако вашият приоритет е пространството за багаж, изберете просторният Tucson. На ваше разположение е 465 л вместимост, която се увеличава до 1565 л при сгънати задни седалки.

 Разход на гориво:

  • градски – 10.5 л / 100 км;
  • извънградски – 6.4 л / 100 км;
  • комбиниран – 7.9 л / 100 км.

 

Резервирайте Hyundai Tucson автоматик 4x4 под наем за вашето пътуване  на carent.bg! Подобни модели - 2020 Toyota Rav4

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми