car list cover

car list cover

 7
 5
 автоматик
 A/C
  • 24-часов наем
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка на автомобила
  • Пълна техническа поддръжка
  • 24-часова безплатна пътна помощ
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
Резервация за кола под наем по телефона/Viber/Whatsapp
 +359 888 22 16 00

VW Tiguan Allspace автоматик 2019 под наем – нов SUV с отлични показатели

Когато става въпрос за SUV, обикновено размерът има значение.

Обновеният Volkswagen Tiguan предлага 7 комфортни места, като вторият ред седалки може да се сгъва, за да увеличите обема на багажника. Разполагате с голяма задна врата и широк отвор за лесно товарене, както и с много удобни чекмеджета под шофьорската и предната пътническа седалка. Те са идеални за скриване на ценности, ако трябва да ги оставите в колата.

Предлаганият модел има по-впечатляваща визия чрез променения дизайн на предната част и добавените релси към покрива.

Окачване и комфорт при возене

По стандартите на SUV, Tiguan Allspace предлага много комфортно возене, съчетано с леко и приятно управление. Прецизният волан и шофьорската седалка се регулират по височина, а педалите са добре поставени, с удобно разположена почивка за левия крак. Шумът и вибрациите от пътя са минимални, а окачването на автомобила е достатъчно здраво, за да предотврати клатушкането при преминаване през неравни участъци. 

Оборудване

Allspace е оборудван с адаптивен круиз контрол, камера за задно виждане, 17-инчови джанти, панорамен люк, LED фарове, четири ел. стъкла, сензорна информационно-развлекателна система със сателитна навигация Car-Net, Bluetooth свързаност и DAB радио, двузонов климатичен контрол, система за монтиране на детско столче Isofix, поставка за чаши, жлеб за придържане на таблет и др.

Безопасност и надеждност

Впечатляващото автоматично аварийно спиране (AEB) е стандарт за всеки Tiguan. Но Allspace може да забави или дори да спре колата, ако предвиди сблъсък при ниски скорости. Euro NCAP присъжда пет от пет звезди за безопасност и пътно поведение на тази кола.

Разход на гориво:

  • градски – 9.5 л / 100 км;
  • извънградски – 6.4 л / 100 км;
  • комбиниран – 7.9 л / 100 км.

 

Всички изброени характеристики правят VW Tiguan Allspace automatic 2019 под наем от CarRent много съблазнително предложение за случаите, когато очаквате трудни условия на шофиране. Запазете дати на carent.bg! Подобни модели - 2020 Seat Taracco

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми