car list cover

car list cover

 
 
 автоматик
 A/C
  • 24-часов наем
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка на автомобила
  • Пълна техническа поддръжка
  • 24-часова безплатна пътна помощ
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
Резервация за кола под наем по телефона/Viber/Whatsapp
 +359 888 22 16 00

Hyundai Kona е стилен и компактен кросоувър SUV, който съчетава привлекателен дизайн, практичност и набор от функции, които го правят отличен избор за кола под наем. 

Представяме ви Hyundai Kona - вашият идеален спътник за приключения

Екстериор:
Hyundai Kona веднага привлича вниманието със своя смел и отличителен външен дизайн. Неговите елегантни, изваяни линии и уникалната предна решетка му придават модерен и приключенски външен вид. Наличните двуцветни цветови опции ви позволяват да изберете Kona, която идеално отговаря на вашия стил. Независимо дали обикаляте из града или изследвате природата, компактният размер и елегантният профил на Kona улесняват маневрирането и паркирането във всяка среда.

Интериор:
Влезте в Hyundai Kona и ще бъдете посрещнати от добре проектирана и удобна кабина. Интериорът се отличава с първокласни материали и обмислено оформление, което увеличава максимално пространството и полезността. С достатъчно пространство за главите и краката, пътниците могат да пътуват удобно, а гъвкавата товарна зона осигурява достатъчно място за съхранение на багаж или екипировка за вашето пътуване. Интуитивната информационно-развлекателна система разполага със сензорен дисплей, свързаност със смартфон и налични първокласни аудио опции, за да подобрите вашето шофиране.

Производителност:
Под капака Hyundai Kona предлага гама от ефективни и чувствителни задвижвания, които да отговарят на вашите нужди при шофиране. Независимо дали предпочитате икономичния базов двигател или по-мощната опция с турбокомпресор, Kona осигурява гладко и приятно шофиране. Пъргавото му управление, малкият радиус на завиване и наличното задвижване на всички колела го правят отличен избор както за градско шофиране, така и за пътувания.

Безопасност:
Безопасността е основен приоритет в Hyundai Kona. Той се предлага оборудван с цялостен набор от усъвършенствани функции за безопасност, включително адаптивен круиз контрол, помощ за поддържане на лентата, наблюдение на мъртвата зона и автоматично аварийно спиране. Тези функции са предназначени да осигурят спокойствие по време на път, като гарантират, че пътуването ви е не само приятно, но и сигурно.

Технология:
Hyundai Kona е пълен с усъвършенствани технологични функции, за да направи изживяването ви под наем още по-приятно. Поддържайте връзка с интеграцията на смартфон за безпроблемна навигация и забавление. С наличните функции като безжично зареждане и хедс-ъп дисплей можете да се насладите на високотехнологично шофиране.

Защо да изберете Hyundai Kona за вашите нужди под наем?
- Впечатляващ и уникален дизайн, който привлича вниманието, където и да отидете.
- Гъвкав и просторен интериор за настаняване на пътници и товари.
- Ефективни и отзивчиви опции за изпълнение, които да отговарят на различни условия на шофиране.
- Разширени функции за безопасност за допълнителна сигурност на пътя.
- Авангардна технология за подобряване на вашето шофиране.

За следващото си приключение или градска екскурзия помислете за Hyundai Kona от нашия автопарк под наем. Неговата комбинация от стил, комфорт, безопасност и технология несъмнено ще подобри вашето пътуване и ще остави трайно впечатление. Изпитайте сами Hyundai Kona и направете своята резервация днес!

Разход на гориво:

  • Градски – 9.3 л / 100 км;
  • извънградски – 6.7 л / 100 км;
  • комбиниран – 7.8 л / 100 км.

Подобни автомобили - Toyota CHR, Subaru XV

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми