car list cover

car list cover

 
 
 автоматик
 A/C
  • 24-часов наем
  • Неограничен пробег
  • Базова застраховка на автомобила
  • Пълна техническа поддръжка
  • 24-часова безплатна пътна помощ
  • Пълна техническа поддръжка
  • Заместващ автомобил при авария
Резервация за кола под наем по телефона/Viber/Whatsapp
 +359 888 22 16 00

Представяме ви Hyundai Kona 64kWh – Вашият най-добър спътник в приключенията!

Впуснете се в пътуване на комфорт, стил и екологична ефективност с Hyundai Kona 64kWh, авангарден електрически SUV, който предефинира изживяването при шофиране. Идеално както за градско изследване, така и за приключения в пресечена местност, това елегантно и модерно превозно средство се предлага под наем в нашата платформа за коли под наем.

1. Екологично изпълнение

Hyundai Kona 64kWh може да се похвали с впечатляваща батерия от 64 киловатчаса, осигуряваща значителен електрически пробег (480 км) за безпроблемни пътувания. Насладете се на шофиране без емисии, като същевременно допринасяте за по-чиста и по-зелена планета.

2. Динамичен дизайн
    Перфектна комбинация от форма и функция, смелият дизайн на Kona хваща окото, където и да отидете. От отличителната си предна решетка до изваяните линии на каросерията, този SUV излъчва модерност и изтънченост.

3. Просторен интериор
    Влезте вътре в Kona и ще откриете обмислено проектиран интериор с достатъчно пространство както за пътници, така и за товари. Независимо дали пътувате из града или тръгвате на пътешествие, всеки може да се вози комфортно.

4. Авангардни технологии
    Останете свързани и се забавлявайте с модерните технологични функции на Kona. Интуитивната информационно-развлекателна система, сензорният дисплей и безпроблемната интеграция на смартфон гарантират, че винаги имате контрол и се забавлявате в движение.

5. Безопасността на първо място
    Вашата безопасност е наш приоритет. Hyundai Kona 64kWh е оборудван с набор от функции за безопасност, включително усъвършенствани системи за подпомагане на водача, технология за избягване на сблъсък и подсилена структура за подобрена защита.

6. Зареждане без усилие
    Изпитайте удобството на електрическото шофиране с опции за безпроблемно зареждане. Kona поддържа възможности за бързо зареждане, което улеснява презареждането на батерията и бързото връщане на пътя.

7. Способност за всякакъв терен
    Независимо дали се движите по градските улици или изследвате необичайни дестинации, способността за задвижване на четирите колела на Kona гарантира плавно и уверено каране на всякакъв терен.

Наемете Hyundai Kona 64kWh за едно незабравимо пътешествие:
Направете следващото си приключение електрическо с Hyundai Kona 64kWh. Насладете се на свободата на шофиране без вредни емисии, без да правите компромис със стил, производителност или комфорт. Резервирайте своята Kona днес и издигнете изживяването си при пътуване до нови висоти. Ние в CarRent се ангажираме да ви предоставим автомобили от най-висок клас за всеки повод.

Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми
Този сайт използва бисквитки. Научи повече тук.
Приеми