7
 5
 ръчна
 A/C
  • 24-Stunden-Vermietung
  • Unbegrenzte Kilometer
  • Grundversicherung
  • Volle technische Unterstützung
  • 24 Stunden kostenlose Pannenhilfe
  • Volle technische Unterstützung
  • Ersatzauto im Falle eines Unfalls
  • Vignettenaufkleber für Autobahnen
Reservierung per Telefon/Viber/Whatsapp
 +359 888 22 16 00

Представяме ви Toyota Proace City Verso 7-места:

Впуснете се в семейните си приключения с увереност в 7-местния Toyota Proace City Verso, универсален и просторен ван, проектиран да задоволи всяка ваша нужда. Независимо дали става въпрос за бягство през уикенда или дълго пътуване, това надеждно превозно средство предлага комфорт, безопасност и достатъчно пространство за всички пътници.

Просторен интериор:
Влезте вътре и изпитайте щедрото вътрешно пространство на Toyota Proace City Verso. Със седалки за до седем пътници на три реда, има достатъчно място за цялото семейство и много повече. Всяка седалка е проектирана с мисъл за комфорта, осигурявайки приятно пътуване за всеки.

Гъвкаво разположение на местата:
Адаптивността е от ключово значение и Proace City Verso предлага това с гъвкавите си подредби на седалките. Нуждаете се от допълнително товарно пространство? Просто сгънете задните седалки, за да създадете повече място за багаж, спортна екипировка или пазаруване. Независимо дали превозвате пътници или товари, този ван може да се справи с всичко.

Разширени функции за безопасност:
Безопасността е основен приоритет и Toyota Proace City Verso е оборудвана с набор от усъвършенствани функции за безопасност, за да ви осигури спокойствие на пътя. От цялостната система на въздушните възглавници до системите за контрол на стабилността и управление на сцеплението, можете да се доверите, че вие и вашите пътници сте добре защитени.

Ефективна производителност:
Задвижван от набор от ефективни и отзивчиви двигатели, Proace City Verso осигурява гладко и приятно шофиране. Независимо дали се движите по градските улици или пътувате по магистралата, ще оцените пъргавото управление на автомобила и впечатляващия разход на гориво.

Съвременни удобства:
Останете свързани и се забавлявайте в движение с набора от модерни удобства на Toyota Proace City Verso. С функции като информационно-развлекателна система със сензорен екран, Bluetooth свързаност и USB портове, всеки може да се наслаждава на любимата си музика и приложения по време на пътуването.

Наемете Toyota Proace City Verso днес:
Готови ли сте да тръгнете на път със стил и комфорт? Наемете Toyota Proace City Verso от нашия автопарк и се насладете на най-добрия семеен транспорт. Със своя просторен интериор, усъвършенствани функции за безопасност и гъвкав дизайн, той е идеалният избор за следващото ви приключение.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Aflați mai multe aici .
Приеми
Acest site utilizeaza cookie-uri. Aflați mai multe aici .
Приеми